Lad jer inspirere til en sundere virksomhed

0

Det er vigtigt at skabe en virksomhed, der kan inspirere ens medarbejdere til at gøre deres bedste og skabe kreative produkter hele arbejdsdagen. Dertil kan det være fordelagtigt at hente noget hjælp ind udefra, som kan sikre at jeres medarbejdere får fornyet energi igennem dagen.

En god måde at give jeres medarbejdere dette er ved at investere i en frugtordning, der er tilpasset jeres virksomheds og medarbejderes ønsker. Med en frugtordning sikrer I naturlig friskhed blandt jeres medarbejdere og giver dem mulighed for – på sund vis – at få fornyet energi til at overskue resten af dagens opgaver.

Udover at være en god investering i jeres medarbejdere, så er det både sund fornuft og sund økonomi at investere i en firmafrugtordning. Med en frugtordning bidrager du til en sundere hverdag for dine kollegaer, og på den måde kan I nedbringe sygefravær.

Jeres frugtkurve- og kasser kan naturligvis både leveres som økologisk frugt og almindelig. Jeres frugtkasser bliver individuel tilpasser, så I får den størrelse der passer til jeres behov.

En frugtordning med høj fleksibilitet

Frugtordningen er kendetegnet ved en høj fleksibilitet, så I kan tilpasse jeres behov efter en omskiftelig hverdag. Uanset størrelse og valg af frugt er I selvfølgelig sikret den højeste kvalitet og et sortiment af årstidens aktuelle frugter.

Tilpasning af kasserne gør det nemt for jer at undgå madspild. I får en fast chauffør som leverer jeres firmafrugt præcis som I ønsker det, og som kan tage jeres tomme kasser med tilbage til genbrug.

Hvis I ønsker ekstra variation, kan I tilvælge snack såsom nødder, grønt, vindruer og lignende. Jeres kasse bliver håndteret nænsomt af deres eget pakkeri, så hver enkelt levering pakkes individuelt.

Prøv det allerede i dag.

Share.

About Author