Kom godt i gang med din kunstmaling

0

Mange har under corona skulle finde på en ny hobby at give sig til, og da vi er ret begrænsede på, hvad vi kan give os til, så er der mange, som har fundet deres mere kreative evner frem. Med kunstmaling kan du udtrykke dig selv, og det er ikke nødvendigvis et krav, at du skal være god til at male – ikke hvis dit mål er at have det sjovt og gøre noget meningsfyldt. Vi kommer her med gode tips til, hvordan du kommer i gang med at male.

Gode og dekorative rammer

Rammer er ikke nødvendigvis det første, som du får behov for at købe, hvis du er gået i gang med at male, men hvis du har et maleri, som har en ekstra stor betydning for dig, kan det være, at du skal have det i ramme. Her kan du vælge svæverammer, som har et lille mellemrum ud til selve rammen fra maleriet, hvilket giver et pænt æstetisk udtryk.

Masser af lærreder

Og her skal du ikke nødvendigvis vælge de dyreste til en start, mens du prøver dig frem. Det kan nemlig godt blive en dyr udgift. Start i det billige og arbejd dig frem mod det maleri, du gerne vil ramme, inden du begynder at tage de dyre lærreder.

Pensler

Du kan faktisk ikke have for mange pensler, hvis du gerne vil sikre dig selv klare farver. Derudover kan det godt betale sig at købe pensler i god kvalitet, da de er nemmere at vaske og ikke bliver hårde med det samme. Køb som minimum fem pensler for at være sikret godt ind.

Share.

About Author