Køb Lego Minecraft hos Abeleg.dk

0

Webshoppen Abeleg.dk er stedet hvor du finder kvalitetslegetøj til dine børn. Shoppen er stiftet i 2014 af to brødre, der brænder for legetøj i høj kvalitet. Alle produkterne i webshoppen er udvalgt ud fra kvalitetsprincipper, og hele tiden udvides sortimentet, og de har i shoppen fokus på at blive bedre.

Blandt de mange spændende produkter hos Abeleg.dk er det verdensberømte Lego Minecraft. Det lyder måske mærkeligt at blive blande Lego med de berømte klodser og det verdensberømte computerspil sammen. Men begge ting er kendt for at være et sted, hvor man skal bruge sin fantasi. I princippet kan man sige at Minecraft er en online udgave af Lego. Med Lego Minecraft får du mulighed for at tage Minecraft med i virkeligheden og bygge dit univers med egne hænder.

Der er nemlig tale om en serie af lego æsker lavet i samarbejde med Minecraft. Serien går det muligt for barnet at bygge i virkeligheden frem for på computerskærmen. Og det er lykkedes super godt at gøre de kendte klodser fra den virtuelle verden til en virkelighed i plastik. Siden lanceringen har Lego Minecraft været en stor succes og kloderne har været meget eftertragtet. Legetøjet spreder ganske enkelt glæde for de mindste i hjemmet.

Hos Abeleg.dk har et godt udvalg af de forskellige muligheder af sæt. der er med Lego Minecraft. Du kan få sættene The Dungeon, The Wither, Jerngolem, Ørkenforposten, Sneskjulestedet, Netherfæstningen og Den første nat. Alle super gode serier, som børnene elsker og som beviser at de to successer på hver deres område, supplerer hinanden fantastisk godt. Som et eksempel kan det nævnes at du med sættet Den første nat får 402 klodser heriblandt en seng, en ovn, en gris og Steve ham selv. Temaet for æsken er et sted at sove, et sted der giver ly for natten. Men hver æske har forskellige sammensætninger og forskelligt tema.

Share.

About Author