Køb hunde- og kattefoder online hos Simbasfoder.dk

0

Hvis du elsker din hund og vil sørge for, at den altid er i helbredsmæssig topform, ved du hvor vigtigt det er, at den får det rette foder. Dette er ikke altid ligetil – foderet skal passe til hundes race, alder, størrelse og aktivitetsniveau. Blot fordi hunden er stor, betyder det ikke, at den skal have det samme som en hund af tilsvarende størrelse. Hvis du bor på landet, og din hund løber frit omkring, vil den have et langt højere aktivitetsniveau end en hund, der bor i lejlighed i byen. Tilsvarende vil to hunde af samme race have vidt forskellige behov alt efter hvor gamle de hver især er.

 

Det samme gør sig gældende for katte. Enhver katteentusiast kan skrive under på, at katte hver især er vidt forskellige – dette gælder såvel sindelag som foderpræferencer. Og selvom din kat elsker foder med laks og kylling den ene dag, kan den sagtens finde på at vrænge ppå snuden af samme ret den næste. Derfor er det vigtigt at have forskelligt foder i huset, så de kræsne væsener kan blive mætte.

 

Både hunde og katte kan have behov for lidt ekstra kosttilskud i perioder af deres liv, f.eks. i forbindelse med udskiftning af pels i overgangen mellem sommer og vinter, når de er drægtige eller diegivende, og når de er i voksealderen eller er blevet syge. Dette er vigtigt at være opmærksom på, når man køber foder til sine dyr.

 

Hos Simbasfoder.dk finder du et bredt og meget varieret udvalg af foder til hunde. Her er alle de kendte mærker som for eksempel Royal Canine hunde- og kattefoder, Olivers Petfood, Arion Hundefoder og mange forskellige slags godbider til både hunde og katte. Der er penge at spare, når du handler foder online hos Simbasfoder.dk, og levering foregår hurtigt og sikkert. Butikken er indehaver af e-mærket, som er din garanti for en sikker e-handel.

 

Share.

About Author