Indret et smukt og personlig hjem med unikt boligdesign fra Northbynorth

0

Leder du efter trendy og unikt boligdesign, og vil du gerne sætte et personligt præg på dit hjem med smukke håndmalede unika krukker og vaser eller møbler og andet boliginteriør, som er fremstillet af lækre materialer, hvor der i produktionen tages hensyn til miljøet og bæredygtighed? Så finder du et stort og inspirerende udvalg hos NorthbyNorth, der ejes Niels Hjort, som har mere end 15 års erfaring som kreativ iværksætter. Northbynorth samarbejder med flere familieejede vietnamesiske virksomheder og det danske bambus designfirma Nordicbydesign, som har 30 års erfaring fra møbelindustrien. Det betyder, at kvaliteten af designprodukterne, som du kan købe hos Northbynorth, er meget høj, samtidig med at det også er vigtigt for Northbynorth at udvise social ansvarlighed og løbende bidrage til at forbedre løn- og arbejdsvilkår for de ansatte i de virksomheder, firmaet samarbejder med.

Skønne håndmalede unika krukker og vaser

I firmaets showroom i Skovlunde og i netbutikken https://www.northbynorth.dk kan du vælge mellem mange skønne produkter som f.eks. unika krukker og vaser, der er designet og håndmalet af Niels Hjort selv. Krukkerne og vaserne forener ældgamle asiatiske håndværkstraditioner med skandinaviske håndværkstraditioner, som lægger vægt på æstetik og funktionalitet. I udvalget finder du smukke gulvkrukker, som er mellem 40 til 140 cm høje. Atlantis-serien er gulvkrukker i Old Style, som fås i ca. 15 forskellige størrelser fra 27 til 130 cm, men du kan også vælge gulvkrukker i moderne stil, hvis det passer bedre til din boligindretning. Du finder også mange bordvaser i sortimentet, som er utroligt dekorative at have stående på et bord, en skænk eller i en vindueskarm. Du kan enten lade dem stå som smukke pyntegenstande, eller du kan sætter blomster i krukker og vaser, hvilket vil forskønne dit hjem endnu mere. De skønne håndmalede unika krukker og vaser kan købes for mellem 30-50 procent under markedsprisen, og de passer flot ind i en skandinavisk eller rustik boligindretning.

Lækre møbler i bambus og fiberbeton

Hos Northbynorth finder du et stort udvalg af 100 procent organiske og håndlavede bambusmøbler, som er designet af danske designere og fremstillet på egen fabrik. Møblerne omfatter bl.a. stole, borde, konsolborde og solsenge, som kan anvendes indendørs eller udendørs alt efter behov. Du kan også få skriveborde, som er fremstillet af certificeret genbrugstræ primært fra shippingindustrien, og som er up-cycled og sat sammen til en flot, rustik bordtop. Er du på udkig efter robuste havemøbler med et råt look, kan du vælge borde lavet af fiberbeton fra Cozy Living, som har en smuk overflade i flotte grå-brune farver. Bordene passer godt ind i den skandinaviske boligstil med sit enkle og stilrene udtryk, og det er nemt at vedligeholde med voks.

Smukt boliginteriør er den perfekte gaveide

Du finder meget andet spændende boliginteriør i webshoppen som eksempelvis puder, plaider, lysestager, tæpper, gulvtæpper, hynder og julepynt til dit hjem. Det er også oplagt at forære et eller flere af de smukke boligdesigns fra NorthbyNorth som gave til én, du holder af. I webshoppen forhandles desuden skønne produkter fra A Simple Mess, som er skabt af designeren Louise Dorph. Her kan du vælge mellem smukke lysestager, puder, billeder, vaser, spejle, krukker og julepynt. Det er nemt at bestille varer i webshoppen, og da firmaet satser på dag-til-dag levering, får du typisk dine varer leveret inden for 1-2 hverdage. Når du handler for mere en 399 kr., får du gratis fragt.

Share.

About Author