Hyggelige brugskunstartikler

0

Mostersskur.dk sælges alt inden for nyt og gammelt brugskunst til dekoration og personliggørelse af hjemmet. 

Mostersskur.dk blev startet på baggrund af ejeren Jannies drøm om at skabe et websted for bolig- og brugskunstentusiaster, hvor de kan shoppe helt unikke pyntegenstande til hjemmet. Jannie brænder for at sælge brugskunst, der kan skabe en hyggelig stemning, og udvalget er derfor også håndplukket af Jannie selv, og er dermed ganske unikt. Hun blander gerne ganske forskellige stilarter og tendenser indenfor boligtilbehør, og har dermed skabt sin helt egen brugskunst-ånd på webshoppen for andre, der også elsker unikke fund og smukke småting. 

Mostersskur.dk er ganske unikt i form af, at det er en webshop, hvor der kan handles både nyt og gammelt. Blandt den brugte brugskunst kan man for alvor gøre et godt kup på vintage-genstande, der ikke kan købes nogle andre steder, imens de nye ting er nøje udvalgt for at passe ind i visionen om et hyggeunivers bestående af helt unikke genstande med en stor portion personlighed. Webshoppens produkter er delt ind i kategorier, som gør det let at finde netop det, man søger – og her er for alvor noget for enhver.

For ham eller hende, der går op i køkkenets indretning og i at have lidt anderledes tallerkner, glas, kopper, bestik, dækkeservietter eller andet, er der spændende ting at finde. Køkkentilbehøret på webshoppen er i høj grad funktionelt, men på samme tid sjovt og smukt at se på. For de, der tilbringer stor tid i køkkenet, fordi de holder af at bage eller forkæle venner og familie med spændende madretter, er det især rart, at køkkenet, i lige så høj grad som eksempelvis stuen, er et sted, hvor der er lagt op til hygge. Dette kan gøres ved at vælge eksempelvis køkkenredskaberne i spændende designs.

I badeværelsessektionen er der blandt andet lækre produkter til ham eller hende, der ønsker at forkæles med en luksuriøs badeoplevelse. Her er natursvampe, duftpinde og -lys, og lækre sæber og lotions. Derudover fås selvfølgelig også produkter til indretning og personliggørelse af rummet. I badeværelset er der ofte mange lyse, neutrale farver og også overflader, man med fordel kan benytte til at føre lidt farve og skønhed ind i rummet. Her kan Mostersskur.dk i høj grad hjælpe i form af forskellige krukker og æsker, kurve og knage, bakker og skåle, samt meget, meget mere. 

Også til børnenes værelser er der sjove fund på Mostersskur.dk, blandt andet et stort udvalg af søde bamser. Derudover fås blandt andet madkasser og drikkedunke i flotte farver, som kan tages med i skole eller i børnehave; plakater til dekoration af væggene, som er lærerige og sjove, blandt andet med motiv af alfabetet; og opbevaring i form af søde æsker og penalhuse i bambus. 

På Mostersskur.dk er der altså noget sjovt og unikt – samt, selvfølgelig, ikke mindst smukt og dekorativt – at komme efter for indretnings- og hyggeentusiaster i alle aldre. Brænder man ligesom Jannie for et hjem, der udstråler personlighed og er oplagt som rammen om mange gode hyggestunder, er Mostersskur.dk den oplagte webshop at finde sin brugskunst på.

Share.

About Author