House Doctor

0

House Doctor er et dansk brand, der forhandler smukt og stilet boliginteriør, som kan give enhver indretning et løft. House Doctors produkter er unikke i den forstand, at de giver et hvert hjem et personligt udtryk. Sammensæt forskellige elementer fra House Doctor med din nuværende indretning, og du vil se forskellen. 

House Doctor går ind for at eksperimentere med indretningen. Derfor udtaler de også, at deres stil er provokerende, personlig og ikke alt for formel. Ifølge House Doctor er tiden inde til at blande forskellige elementer for et helt personligt udtryk frem for at matche dem. En indretning kan nemt blive for kedelig og triviel, hvis alt matcher. Det er de skæve, skøre og iøjenfaldende elementer, der giver dit hjem noget helt særligt, og som vil kunne inspirere andre, der ser dit hjem. 

Find House Doctor produkter til dit nordiske hjem

Hos Pindhus.dk finder du et stort udvalg af produkter fra House Doctor, og det er dermed det perfekte sted at kigge, hvis du mangler noget nyt boliginteriør at pifte dit hjem op med. Pindhus.dk forhandler både møbler, puder, lamper, køkkentilbehør og brugskunst fra det trendy mærke House Doctor. Elementer fra House Doctor kan passe ind i enhver indretning og tilføre et særligt præg, men særligt mennesker med en forkærlighed for nordisk stil vil have svært ved at begrænse sig, når de scroller igennem udvalget fra House Doctor. Det danske brand kan nemlig noget helt særligt i forhold til at fremhæve den nordiske stil på bedste vis. 

For eksempel kan du købe kogler, der sidder fast på en træstub og stille dem i vindueskarmen for et råt, naturligt look i dit hjem. Du kan også pynte op med simple lyskæder, for eksempel Bulb lyskæden, der spreder et hyggeligt lys og skaber en varm atmosfære på de kolde, nordiske aftener. Du finder ligeledes serveringsbræt, skærebræt og køkkenredskaber i træ samt det smukkeste grå keramik, hvor hver en genstand er helt unik og håndlavet. 

Share.

About Author

Comments are closed.