Hos Møbelkæden har de moderne seniormøbler

0

Når man kommer op i årene får man andre behov end man havde tidligere. Dette gælder også for møbler. Ofte har man brug for møbler, der har en konkret funktion, og ikke blot ser lækre ud. Derfor findes der seniormøbler. Dette er typisk møbler, der intergrerer et traditionel udseende med en funktion. Hos Møbelkæden har de et stort udvalg af seniormøbler, der tilfredsstiller mange behov. Fælles for disse er at de er lavet i materialer, der matcher det ældre publikum og deres nuværende møblement. Typisk er møblerne lavet i eg eller maghoni og andre mørkbejdsede produkter, som matcher de møbler, som de ældre typisk har i forvejen. Hos Møbelkæden lægger de vægt på at seniormøblerne kan tilpasses den enkelte kunde. Funktionaliteten er i fokus, og flere møbeltyper fås i forskellige størrelser og i et bredt udvalg af tekstiler og læder.

Udvalget hos Møbelkæden omfatter et bredt udvalg af otiumstole, otiumsofaer, seniorsenge samt en række øvrige møbler heriblandt løftestole og motorstole. Du kan få hjørnesofaer, 2-. eller 3-personers sofaer, men også hele sæt til stuen og et væld af lænestole. Specielt lænestole finde i flere forskellige udgaver, der alle har en løftefunktion. Nogle har endda elektrisk løft og justerbar ryg. Et eksempel er stolen Himolla 9107 løftestol, der er betrukket med sort oksehud overalt. Kan klare op til 130 kg fra brugeren. Stolen findes i flere størrelser og kan også leveres med mange forskellige typer stof.

Er det en plejeseng I søger, så kan de hos Møbelkæden tilbyde flotte plejesenge i bøgefinér, der kan hæves vandret. Disse kommer med elevationsbund, der gør det yderst behageligt for den liggende og let at finde den rette stilling til både dagen og natten.

Generelt er Møbelkæden en virksomhed, der har specialiseret sig i boligindretning til mange forskellige typer af mennesker. De fører et bredt sortiment, men har meget fokus på netop seniorsegmentet.

Share.

About Author