Find spændende stof i vores butik

0

Nogle gange har man bare brug for noget ekstra lækkert og spændende stof til sine projekter medboligtekstiler. Hos os, kan du finde lige de boligtekstiler, som du har brug for. I vores butik i Århusforhandler vi et meget stort udvalg af boligtekstiler fra udlandet, som vi importerer selv. Hos os kan dublandt andet finde boligtekstiler fra Belgien, Spanien, Holland og Italien.

Vi har et stort sortiment af tekstiler

Hos Skumhuset i Århus har vi rigtig mange spændende og fantastiske boligtekstiler i høj kvalitet til supergode priser. Med vores store sortiment af boligtekstiler, er vi helt sikre på at du kan finde netop det stof,som du skal bruge. Vi har også en webshop, som er nemt for dig hvis du ikke er tæt på Århus. Påwebshoppen har vi et endnu større udvalg af boligtekstiler, end vi har i vores fysiske butik.

Lækre stoffer fra Kvadrat i Skumhuset

I vores stofbutik i Århus kan du finde mange forskellige slags boligtekstiler fra mange spændendeproducenter. Nogle af disse producenter er blandt andet Gabriel, Cotil, Kvadrat og Danish Art Weaving.Som den største danske producent af boligtekstiler, er Kvadrat en rigtig spændende producent at købeboligtekstiler fra. Med disse smukke og lækre boligtekstiler kan du lave nogle flotte og unikke designs,som du kan være stolt af.

Vi hjælper dig med at finde de rigtige boligtekstiler

Har du brug for hjælpe til at finde de helt rigtige boligtekstiler til dit projekt, så skal du ikke tøve med atkontakte os. Vi er eksperter i stoffer og boligtekstiler, og vi hjælper dig gerne med at finde præcis detsom du har brug for til dit projekt. Kontakt os gerne i dag, og lad os hjælpe dig godt på vej med ditprojekt med boligtekstiler.

Share.

About Author