Find kvalitesprodukter til din vinduepudsning hos Thy Clean

0

Vinduespudsning er blandt de allervigtigste opgaver, når der gøres rent på kontorer, institutioner, fabrikker, private hjem og mange andre steder. Det er super vigtigt for trivslen at kunne kigge ud af helt rene vinduer.

Hos Thy Clean har de alt, du skal brug til at udføre en professionel vinduespudsning. På Thy-clean.dk finder du en webshop, som sælger et stort og bredt sortiment af professionelle rengøringsartikler til både erhverv- og privatkunder. Alle artikler i shoppen er fremstillet i bedste kvalitet, og er derfor mere holdbare end billige modeller. Bruger du de rette rengøringsprodukter bliver dine rengøringsopgaver lettere at udføre, og du kan gøre det ekstra effektivt. Alle produkterne i shoppen har folkene bag shoppen selv gennemtestet, og kan dermed stå 100 procent inde for disse. Som navnet antyder har Thy Clean hjemme på Thy mellem Vesterhavet og Limfjorden og helt tæt ved den nye Nationalpark Thy. Derfor er det naturligt, at virksomheden har stort fokus på at deres produkter er meget miljøvenlige. Derfor vejledes også i den rette dosering for at skåne miljøet mest muligt. 

Alt i vinduespudserudstyr

Når det gælder udstyr til vinduespudsning, så kan du naturligvis finde alt, hvad du skal bruge på Thy-clean.dk. Der forhandles blandt andet vinduespudserudstyr fra TopLock, som generet er udstyr i super kvalitet, og som altid opfylder de højeste krav. Eksempelvis kan du få et basalt startsæt til vinduespudsning bestående af en vinduesskraber, en vaskehåndtag, en mikrofiberklud til evt. aftørring af striber plus en liter vinduessæbe. Med dette er du godt i gang, og kommer rigtigt langt. Du kan med tiden købe nye skinner og udskifte skinnen på skraberen. Dette gøres super let ved åbningsystemet. Startsættet fås i forskellige størrelser, der passer til forskellige vinduestyper. Vil du udvide dette sæt kan du eksempelvis købe et Scandic X teleskopskaft. Dette gør dig i stand til at nå dine vinduer fra lang distance. Skaftet kan trinløst reguleres fra 80 cm til 171 cm, og kan dermed benyttes til mange forskellige opgaver. Desuden er det forsynet med en bevægelig kugle, der skåner både håndled og skulderparti. Teleskopskaftet kan i øvrigt benyttes til en række forskelligt udstyr.
Men generelt kan du få et super stort udvalg af vinduesskrabere til forskellige vinduestyper og størrelser hos Thy Clean. Men naturligvis også en række ekstra udstyr som blandt andet en specielt vinduespudserspand med 22 liter med stålrist og hjul, en sikkerhedsskraber der er perfekt til at fjerne mærkater, farverester og andet besmudsning fra glatte flader som eksempelvis glas. Du kan få det bedste i vinduessæbe, indvasker betræk og masser af muligheder, når du skal udskifte gummi og skinner til dine skrabere.

Hos Thy Clean kan du også få alt i rengøringsvogne, spande, mopsystemet og skafter. Alle produkter er lavet, så de skåner medarbejdernes ryg, arme og skuldre. Hos Thy Clean stiller de ikke krav om, at du skal købe store mængder, men leverer det, kunden har behov for.
Når du handler på Thy-clean.dk bliver du guidet frem til at finde frem til det helt rigtige produkt, som passer til lige præcis dit behov. Har du øvrige spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte shoppen på tlf. 21 69 56 55.

Share.

About Author