Du finder altid et godt tilbud på knive hos GrydeGuru.dk

0

At have et ordentlig sæt knive er et must for dem, der nyder at lave mad. Fornøjelsen med madlavning bliver bare større, når værktøjet er i orden. Og der skal helst være knive, der passer til alle de opgaver, som du har i et køkken. Knivene skal være funktionelle og skarpe, så madlavningen bliver lettere

Men det kan være svært at finde frem til alle de knive du har brug for. Hos Grydeguru.dk har de lige præcis alt, du skal bruge. Udvalget er super stort, og der er altid knivskarpe priser på alt fra professionelle kokkeknive til små urteknive. Det hele er i bedste kvalitet fra producenter som Eva Solo, Fiskars, Raadvad, Global, Le Creuset, Norr, OBH Nordica, Sabatier, Scanpan, Zwilling og mange flere.

Mange muligheder

Blandt de mange muligheder for køkkenknive hos Grydeguru.dk kan nævnes en Raadvad Royal 15 cm kokkekniv. Et super alternativ når du vil undgå at stå med de almindelige store kokkeknive. Denne er lavet i europæisk stål, hvilket giver den god styrke og et godt greb. Eller hvad med en Fiskars asiatisk kokkekniv med super flot greb, der gør den til en fornøjelse at arbejde med. Fra Global kan du få et 30 års jubilæumssæt bestående af 1 stk kokkekniv med grantonskær, 1 stk skrællekniv og 1 stk lille kokkekniv. Le Creuset er for de lidt mere kræsne. Blandt andet kan du få en foreskærerkniv med oliventræskaft. Alle knivene fra Le Creuset er fremstillet efter en særlig japansk smedemetode, der sikrer lang holdbarhed, skarphed og fleksibilitet.

OBH Nordic har blandt andet en ODEN Santokukniv på 18 cm perfekt til grønsager. Denne er lavet i en form, der oprindeligt kommer fra asien, og er perfekt til grøntsager, salat og lignende. Også fra Raadvad Sensei er der et stort udvalg på Grydeguru.dk. Heriblandt er en 19 cm brødkniv i skarp form med softouch greb. Alle knive i denne serie har 10 års garanti, lavet i hærdet stål, og har en super god balance. Sabatier har i deres udvalg blandt andet en 20,5 cm kokkekniv fremstillet i knivstål i fuld længde og greb med tre nitter for optimale balance og styrke. En mulighed fra Scanpan er en classic forskærerkniv på 20 cm. Denne er lavet i noget af de hårdeste indenfor knivstål, og har et oval greb er formet i ergonomisk bue og beklædt med skridsikkert kunststof. Skal det være lidt anderledes er knivene fra Scanpan Spectrum en oplagt mulighed. Her kan du eksempelvis få en kokkekniv i mange forskellig farver. Disse gør simpelhen madlavningen lidt sjovere, men er også meget funktionelle. Mulighederne er enorme hos Grydeguru.dk.

Knive skal holdes skarpe

Når du investere i gode knive, er det vigtigt at du jævnligt benytter en knivsliber. Bliver din kniv ikke slebet, så vil knivens kant med tiden blive skæv og bøjet. Arbejdet i køkkenet bliver langt nemmere med skarpe knive. Eksempelvis kan du få Raadvad Sensei strygestål med godt greb. Med et sådan er det let at holde knivene skarpe. Men husk du skal ikke vaske dine knive i opvaskemaskinen. Dermed holder de længere. En anden god mulighed er at købe en elektrisk knivsliber, da en sådan kan gøre det nemmere at slibe i samme vinkel hver gang du sliber.

Opbevaring er vigtig

Det er vigtigt at opbevare dine knive rigtigt. Men det er også en god ide, at dette gøres flot og funktionelt. Ligger knivene i skuffen, så giver det risiko for skader, når du tager andre ting op af skuffen. Hos Grydeguru.dk kan du få mange forskellige former for knivblokke og knivmagneter, der giver sikker opbevaring af dine køkkenknive. Dine køkkenknive skal have en ordentlig behandling.

Share.

About Author