Designkataloget.dk – Dansk design og lækkert interiør til din bolig

0

Designkataloget.dk er en webshop, der er som skabt til alle, der dyrker boligindretning og holder af dansk design. Æstetik og komfort er nøgleordene for Designkatalogets nøje udvalgte varer. Du kan købe kvalitetsdesign fra bl.a. House Doctor, Hübsch, Juncher Design, Pytt Living og Sej Design. Holder du af disse designmærker, og griber indretningstrangen dig jævnligt? Så hold øje med varesortimentet hos Designkataloget, hvor du både kan købe møbler og mange mindre boligartikler. Ikke nok med at du får topkvalitet til fornuftige priser, så er der også prisgaranti på boligtilbehør, hurtig levering og fri fragt ved køb over 399,- kr. – Og på Designkataloget.dk kan du tillige få gode råd om indretning og læse interviews med boligbloggere. Der er mange fordele ved at følge og shoppe hos Designkataloget.dk. 

House Doctor klæder stuerne på

Noget af det første, der slog mig, da jeg scrollede ned over det lækre stueinteriør, som Designkataloget.dk tilbyder, var den flotte Quest-sofa i armygrøn og den tilhørende lænestol. Dette sofaarrangement oser af kvalitet, retrolook og charme, og med disse møbler som udgangspunkt, kunne jeg indrette en spændende, anderledes og flot stue. Jeg kunne også anskaffe House Doctor’s Molecular væg- og hængelamper samt en retrolanterne for at arbejde videre med retrostilen. Belysning i ethvert rum er utrolig afgørende for helhedsindtrykket, og House Doctor’s designlamper er meget flotte. I min spisestue ville spisebordet, der også er en workstation, gøre sig. Bordet består af mangotræ og en galvaniseret bordplade med et antikt finish, og sammensætningen af de to materialer giver et helt unikt udtryk af noget både råt og industrielt og varmt og naturligt. Det bord ville passe utrolig godt til trægulvene i min lejlighed og de blottede og rå bjælker. Det fashionable bord ville jeg selvfølgelig dække med det smarte Sej Design og serveringsbrætter fra Nicolas Vahé, som Designkataloget også sælger.   

Udstyr dit køkken med Sej Design og Nicolas Vahés serveringsbrætter

Nicolas Vahés rustikke skiferpladesæt er utrolig flot og rustikt, og på de plader kunne jeg servere tapas. Jeg kunne også købe det utrolig smukke serveringsbræt af akacietræ af Nicolas Vahé. Træets årer og varme farvenuancer vil stå godt til enhver spise. De to rustikke varer fra Nicolas Vahés kunne jeg sagtens kombinere med det meget minimalistiske, strømlinede og sorte Sej Design. De kvadratiske dækkeservietter er et must, og det ville klæde bordet yderligere at pynte med kugleskåle og cylindervaser fra Sej Design. De runde bakker kunne bruges til at servere drinks på. Bordet skulle selvfølgelig lyses op af farverige blomster og frugter i vaser og skåle og Nicolas Vahés dekorative kværne med farvestrålende krydderblandinger.

Førsteklasses kundeservice 

Designkataloget.dk har ikke blot utrolig lækkert interiør af dansk design, men kundeservicen prioriteres også særdeles højt, så du kan regne med at få en førsteklasses kundeservice, og det er altid vigtigt. Som kunde skal du kunne stole på forhandleren og handelsbetingelserne, så du trygt og sikkert kan gøre en god handel. Personalet er desuden meget lydhørt og hjælpsomt, hvis du efterspørger og søger et bestemt produkt. De vil gøre, hvad de kan for at hjælpe dig. 

Share.

About Author