Brug din kreativitet sammen med dine børn

0

Det giver altid en helt særlig oplevelse at lave noget kreativt sammen med sine børn. Det at skabe noget sammen giver en god samhørighed, og man skaber noget konkret, som man kan hænge op på væggen eller bruge i hverdagen og på den måde hele tiden blive mindet om de hyggelige timer, man brugte på at skabe det. Hvis man gerne vil i gang med at lave noget kreativt med sine børn, kan det være en god ide at anskaffe sig noget hobbyudstyr. Der findes mange butikker på nettet, hvor man kan købe hobbyudstyr som garn, sakse, perler, nåle og papir. En af dem er gavlhuset.dk, der har et stort udvalg af forskellige ting.

Galvhuset.dk har faktisk hele 20.000 hobbyartikler at vælge imellem. Der er derfor rigeligt med ting til, at I kan komme i gang med at være kreative sammen. Det kan for eksempel være ved at lave patchwork eller smykker sammen. Med begge dele skaber I noget konkret, som du eller dit barn kan bruge i lang tid fremover. I kan for eksempel lave et patchwork sengetæppe til dit barns seng. Patchwork er nemt at samarbejde om, da dit barn ikke behøver at være særlig gammelt, før det kan klippe firkanterne til patchwork ud. Du kan så sy lapperne sammen imens.

Smykker kan laves af børn i alle aldre. Hvis du har et lille barn, kan du købe nogle store perler og en lædersnørre. Så er det nemt for barnet at trække perlerne på en snor og lave halskæder eller armbånd. Når barnet bliver større, kan I lave nogle mere avancerede smykker. Det kan for eksempel være ørenringe eller armbånd og halskæder lavet på wiretråd eller tynd ståltråd. Her kræver det noget større fingerfærdighed og ofte også nogle tænger, der kan hjælpe en med arbejdet, til gengæld kan man skabe nogle unikke og personlige resultater.

 

Share.

About Author