Beskyt dine planter med sneglehegn

0

Der er ikke noget mere ærgerligt, end når en flot og velanlagt have ødelægges af snegle eller andre skadedyr. Døjer du med mange snegle i din have og dine bede, så har du nok set konsekvensen på dine tidligere flotte planter. Heldigvis findes der råd for problemet, så du kan have dine planter for dig selv igen. Et sneglehegn egner sig nemlig rigtig godt til bekæmpelse af snegle. Sneglehegnet er en plade med en ombukket kant. Denne kant er udformet således, at sneglene ikke kan kravle over den. På den måde får du sat en stopper for snegle i dine planter med et effektivt sneglehegn. Og du holder sneglene væk fra planterne uden at skulle skade dem.

Hos Lyngeshop kan du finde sneglehegn i højeste kvalitet. Vores sneglehegn er enormt nemme at sætte op og kan samles helt uden brug af værktøj. Vi anbefaler, at sneglehegnet graves ca. 10 cm ned i jorden, så du stikker bare spor med en spade, og så sættes sneglehegnet ned i dette spor. Derefter kan du slå sneglehegnet ned i den ønskede dybde ved at bruge en stor hammer langs hele sneglehegnets længde. Nemt, hurtigt og enkelt. 

Vores sneglehegn er produceret af en varmgalvaniseret plade på 1 mm. Et utroligt robust og slidstærkt sneglehegn, som du kan have glæde af i utrolig lang tid. Klik ind på hjemmesiden i dag for at læse mere om sneglehegn fra Lyngeshop. Her kan du bestille dit sneglehegn og få bugt med skadedyrene i din have. Du kan selvfølgelig også sende os en mail, hvis du har nogle specielle ønsker til dit sneglehegn. Vi står altid klar med råd og vejledning, så du får det helt rigtige produkt for dig. Hos os får du sneglehegn i højeste kvalitet til en meget konkurrencedygtig pris, og samtidig tilbyder vi hurtig og billig levering.

 

Share.

About Author