3 gode, sjove og effektive motionsformer

0

Motion bliver en større og større del af vores hverdag, og vi danskere er faktisk nogle af de mest aktive mennesker i hele verden, hvis man tager et kig på statistikkerne. Nogle af os har dog stadig svært ved at finde motivationen og gejsten til at komme afsted i fitnesscentret. Så hvad er alternativet? Vi hjælper dig lidt på vej her.

Løb

Løb er den mest effektive form for kredsløbsmotion af alle, og derfor er det en rigtig god måde at få rørt dig på. Der er flere fede ting ved løb. For det første kræver det ikke ret meget af din tid, før det er effektivt. En løbetur på 30 minutter er rigtig fint til at få sat gang i forbrændingen, og du behøver faktisk ikke mere end dét, før det virker. Og husk, at det er 30 minutter, fra du tager hjemmefra, til du er tilbage igen. Tag din yndlingsmusik eller -podcast i ørerne, og tag en tur ud i den friske luft.

Ketsjersport

Der findes mange forskellige slags ketsjersport, men fælles for dem alle er, at de er supereffektive – og så er de samtidig sjove, fordi du kan dyrke dem med dine venner. Om du er til tennis, badminton, squash eller noget helt fjerde, er op til dig. Du kan starte i en klub, men der er også mange steder, der tilbyder dig at købe et klippekort, som du frit kan bruge af, når du vil.

Crossfit

Crossfit er en virkelig fed og energifyldt træningsform, der udfordrer dig på alle parametre. Du konkurrerer mod dig selv, og alle bevægelser er dynamiske. Der er altid højt humør på en crossfit-time, og du vil garanti brænde en masse krudt af. Du kan tage en fitness uddannelse, hvis du ønsker at blive crossfit instruktør.

Share.

About Author